Jognyilatkozat

Kérjük, figyelmesen olvassa el a "HUNYADI" ZRT. alábbi jognyilatkozatát !


A "HUNYADI" ZRT. nem tartozik felelősséggel a honlapján található és ott elérhető anyagok használatáért és a használat következményeiért, továbbá a honlapon megjelenő információk pontosságáért, teljességéért, megbízhatóságáért, hitelességéért, hibamentességéért, a honlap zavartalan működéséért, azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

A "HUNYADI" ZRT. jogosult bármikor felülvizsgálni a honlapján közzétett tartalmat, illetve arra, hogy azt szükség szerint módosíthatja, aktualizálhatja, az adatok elérhetőségét korlátozza illetve megszüntesse. A felülvizsgálatok során történt módosítások, az esetleg végrehajtott változások követése érdekében történő rendszeres figyelemmel kísérés elmaradása miatti károkért nem terheli felelősség a "HUNYADI" ZRT.-t.

A "HUNYADI" ZRT. weboldalai, az azokon található logók, a teljes tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegyoltalom alatt állnak.

A "HUNYADI" ZRT. honlapjának látogatója a honlapról információkat, adatlapokat tölthet le, jeleníthet meg vagy nyomtathat ki, kizárólag személyes használatra.

A honlapon elérhető információkat és egyéb anyagokat a "HUNYADI" ZRT. kifejezett előzetes írásbeli jóváhagyása nélkül harmadik személyek a jelen honlap céljától eltérően nem használhatják, nem másolhatják, nem terjeszthetik és nem tehetik közzé.

A "HUNYADI" ZRT. előzetes írásos engedélye nélkül a honlap tartalmi elemei nem helyezhetők el sem nyilvános, sem zárt adatbázisban. A "HUNYADI" ZRT. honlapja tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra. Tilos a "HUNYADI" ZRT. honlapjának keretezése - úgynevezett "frameW-be helyezése.

A honlapról származó információkból közvetlenül jogok és kötelezettségek nem származtathatók.

A site (a www.hunyadirt.hu szerveren elérhető internet szolgáltatás) vagy bármely oldala megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, ne nyissa meg weboldalainkat!

huende